AFFILIATES & INVLOEDEN

Clever Botanics, Affiliate and Influencers Homepage

Clever Botanics, affiliate-programma stelt u in staat om commissies te genereren van naar verkopen gemaakt van uw links, advertenties of eenvoudige aanbevelingen of proactieve influencer marketing. Dit is hoe het werkt:

Meld u aan door op deze link te klikken om deel te nemen aan ons programma en provisie te verdienen over verkopen via uw aanbeveling. Als u vragen hebt, kunt u ons bereiken via sales@cleverbotanics.com

Wat is affiliate marketing?

Affiliate Marketing is wanneer u iemand online doorverwijst naar een product of dienst met behulp van een unieke link, en als zij via uw contact kopen, verdient u een commissie. Weet u hoe u verschillende producten of plaatsen aan vrienden aanbeveelt? Nou, nu kunt u ervoor betaald worden! Het enige dat u hoeft te doen, is een unieke link van ons ontvangen en we zullen de verkoop herkennen die van u is.

Enkele opmerkingen: Affiliate Marketing werkt het beste wanneer u een publiek heeft dat u vertrouwt en u producten / diensten promoot die u daadwerkelijk hebt gebruikt.

Pro Tip: Gebruik bij het gebruik van gelieerde links ALTIJD de links "niet volgen". Wanneer u een link toevoegt naar een website, is dit altijd een "volg" -link en zullen Google en andere zoekmachines u bestraffen vanwege het gebruik van te veel betaalde links, dus om niet gestraft te worden, kunt u een no-follow-plug-in downloaden en uw gelieerde links bewerken om er uiteindelijk als volgt uit te zien. Als u WordPress gebruikt, klikt u op uw hyperlink en bewerkt u deze vervolgens. Controleer de rel = "nofollow" en open een link in een nieuw tabblad, zodat de gebruiker op uw site kan blijven.

Hoe gaat het in zijn werk: bezoekers klikken van uw site naar Clever Botanics en kopen artikelen en wij zullen u een 5% kortingscode verstrekken om aan uw klanten aan te bieden, u verdient dan nog eens 10% commissie op verkopen van in aanmerking komende verwijzingen.

We waarderen het dat niet alle potentiële leads op dezelfde dag worden omgezet. We staan daarom een week van gratie toe en zullen elke klik die wordt gegenereerd door uw partner-id detecteren en een cookie opslaan op de computer van de bezoeker. Als de bezoeker binnen zeven dagen na de laatste klik een aankoop doet, ontvangt u 10% van de verkoopomzet.

We volgen de meest recente klikken en u kunt ze zien in uw eigen partnergebied (het is een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat de link die u op uw website heeft toegevoegd, correct werkt).

Voorbeelden van hoe u onze Affiliate Marketing kunt gebruiken?

Facebook-groepen: U kunt het bijvoorbeeld op Facebook promoten onder uw vrienden. Eerder eenvoudig, maar u moet wel oppassen dat u dit niet overdreven doet om duidelijke redenen. De aandelen moeten voldoen aan het beleid van de groep.

Andere forums en platforms voor sociale media: Instagram en het gerelateerde onderwerp gesloten forums zijn ook nuttig, maar ze zijn niet zo effectief als FaceBook. LinkedIn-berichten zijn over het algemeen nuttig als ze verwijzen naar een van onze blogs in plaats van een product in het bijzonder. Linkedin vereist een bijzonder professionele benadering om gezien te worden en er moet zorgvuldig worden nagedacht over de formulering die u in de promotie gebruikt.

Minimale transactiewaarde:  We moeten een minimumbedrag van de betaling toepassen, dat is £ 20,00 GBP. We maken de uitbetaling wanneer u orders moet verzamelen tot dat bedrag of hoger.

Hoe krijg je betaald: momenteel betalen we onze partners via PayPal

U wordt betaald in Great British Pound. De PayPal-kosten, indien gemaakt, worden door de aangeslotene gegenereerd.

Wanneer wordt u betaald: u ontvangt de betaling ~ 30 dagen na het einde van de maand waarin de verkoop is gedaan.

Nu toepassen: Om te zien of u een geschikte kandidaat bent voor een aangesloten status, vult u het onderstaande formulier in of stuurt u gewoon een e-mail naar affiliate@cleverbotanics.com en geeft u zoveel mogelijk informatie over uzelf, uw interesses en links naar uw verschillende websites / facebookpagina's en / of uw andere feeds voor sociale media.

Zodra u aan de slag bent, sturen we u een link naar uw partnerdashboard waar u verwijzingskoppelingen naar onze website kunt maken.

Minimale transactiewaarde:  We moeten een minimumbedrag van de betaling toepassen, dat is £ 20,00 GBP. We maken de uitbetaling wanneer u orders moet verzamelen tot dat bedrag of hoger.

Hoe krijg je betaald: momenteel betalen we onze partners via PayPal

Je wordt betaald in Great British Pound. De Paypal-kosten worden, indien ze worden gemaakt, door de aangeslotene gegenereerd.

Wanneer krijg je betaald: je ontvangt de betaling ongeveer 30 dagen na het einde van de maand waarin de verkoop is gedaan.

Nu toepassen: Om te zien of u een geschikte kandidaat bent voor een aangesloten status, vult u het onderstaande formulier in of stuurt u gewoon een e-mail naar affiliate@cleverbotanics.com en geeft u zoveel mogelijk informatie over uzelf, uw interesses en links naar uw verschillende websites / facebookpagina's en / of uw andere feeds voor sociale media.

Zodra u aan de slag bent, sturen we u een link naar uw partnerdashboard waar u uw verwijzingskoppelingen naar onze website of pagina's op sociale media kunt maken. In dit gebied kunt u uw aangesloten ID zien, uw e-mailadres voor betaling invoeren, de bestellingen bekijken die overeenkomen met uw aangesloten ID, enz.

Algemene voorwaarden:

Door deel te nemen aan ons Affiliate-programma, erkent u dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.

Clever Botanics behoudt zich het recht voor om op elk moment en naar eigen goedkeuring alleen de voorwaarden in deze Overeenkomst toe te voegen, te verwijderen en / of te wijzigen door een kennisgeving te publiceren waarin een verandering of een nieuwe overeenkomst op de website Hempbotanics.com wordt aangekondigd. Als u een bepaalde wijziging niet wenst te accepteren, behoudt u zich alleen het recht voor om de overeenkomst en uw deelname aan het Affiliate-programma te beëindigen.

Uw voortdurende deelname aan het Affiliate-programma na kennisgeving van een wijziging of een nieuwe overeenkomst op de Clever Botanics-website houdt automatisch de aanvaarding van de wijzigingen in.

Doe dit alstublieft niet: gebruik de kortingscode als een manier om de verkoop te verleiden. We willen dat klanten om geldige redenen naar Clever Botanics worden verwezen. Zorg er ook voor dat u uw artikel of aanbeveling niet op locaties plaatst die anderen aanstoot kunnen geven.

Uw verplichtingen: U moet het Affiliate-programma gebruiken op een manier die aangeeft van gezond verstand en respect voor de rechten van hennepbotanics.com en onze derde partijen. U mag ons Affiliate-programma niet gebruiken op een website die seksueel expliciet materiaal, geweld, enige vorm van discriminatie of illegale activiteiten promoot.

Elke vorm van reclame die schade veroorzaakt aan de naam "Clever Botanics" of producten is verboden. Spam, ongewenste commerciële e-mails, posten in onverwerkte nieuwsgroepen of fora (niet-commercieel bijvoorbeeld) zijn ook ten strengste verboden. Adverteer nooit op een manier die uw identiteit, uw domeinnaam of uw e-mailadres voor retourzending effectief verbergt of verkeerd weergeeft.

U mag ons partnerprogramma niet gebruiken op een website-URL die de volledige of gedeeltelijke naam, bedrijfsnaam of websitenaam van onze producten bevat.

Tot slot: Clever Botanics behoudt zich het recht voor om deze overeenkomst en uw deelname aan ons affiliate programma onmiddellijk te beëindigen, mocht u fraude plegen in uw gebruik van ons affiliate programma of mocht u dit programma op een of andere manier onredelijk gebruiken? Als dergelijke fraude of misbruik wordt vastgesteld, is Clever Botanics niet aansprakelijk wegens u voor enige provisie voor dergelijke frauduleuze verkopen.

Partner aanmelden

Vul het onderstaande Wholesale-formulier in en we antwoorden binnen 24 uur

Doe met ons mee

Uw naam
Uw email
UW telefoonnummer
Uw bericht