Algemene voorwaarden

1. CLEVER BOTANICS

a) "Clever Botanics" is het handelsmerk en eigendom van The GreenSome Ltd in het Verenigd Koninkrijk en in andere landen.

b) Het materiaal op de website is auteursrechtelijk beschermd door Clever Botanics Retail Limited of door onze leveranciers van inhoud en technologie. U bent van harte welkom om de inhoud van de website te bekijken, af te drukken en te downloaden voor persoonlijk gebruik, maar niet voor commerciële doeleinden of herpublicatie.

2. WEBSITE-INFORMATIE

a) We hebben geprobeerd ervoor te zorgen dat de informatie op de website / webshop correct is. We geven echter geen verklaring en geven geen enkele garantie met betrekking tot de informatie en de gegevens die zichtbaar zijn voor het publiek.

b) Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade (direct, indirect of gevolgschade) die kan voortvloeien uit het vertrouwen op de  informatie van de website, ten aanzien van een fout of omissie, behalve met betrekking tot overlijden of een persoonlijk letsel is veroorzaakt door onze nalatigheid .

3. BESCHRIJVING VAN PRODUCTEN

a) De beschrijving en specificatie van producten op de website is slechts een schatting en wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen die de kwaliteit of prestaties van die producten niet wezenlijk beïnvloeden.

b) We kunnen eventuele fouten die verschijnen op de website / webshop of de gerelateerde applicaties op iOS en Android corrigeren of een product uit de verkoop verwijderen zonder aansprakelijkheid op te lopen. Prijs en beschikbaarheid kunnen ook zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

4. PRODUCTEN BESTELLEN

a) U kunt producten van de website / webshop bestellen door een ingevuld bestelformulier in te dienen via de check-out procedure.

b) Wij bevestigen de acceptatie van uw bestelling per e-mail op het adres dat u hebt opgegeven en het verzenden van deze e-mail (ongeacht of deze is ontvangen) maakt het contract tussen ons.

5. DE PRIJS EN BETALING

a) De prijs van de producten is de prijs die wordt vermeld op de website / webshop of verwante mobiele apps op het moment dat we uw bestelling accepteren. De prijs omvat alle toepasselijke btw, maar niet de verzendkosten.

b) In aanvulling op de prijs, moet u onze verzendkosten betalen zoals vermeld op de website / webshop op het moment dat wij uw bestelling accepteren - tenzij u in aanmerking komt voor gratis levering. Het bedrag van deze kosten is afhankelijk van de bezorgmethode en het afleveradres dat u in uw bestelling opgeeft. Kopers overzee kunnen aanvullende verzending of lokale belasting en belastingen vereisen die de verantwoordelijkheid van de kopers zijn.

c) Betaling kan per creditcard of Bank2Bank-overschrijving op het moment dat wij uw bestelling accepteren. (de betaalmethoden die we accepteren worden vermeld op de website / webshop op het moment dat u uw bestelling plaatst). Restituties worden over het algemeen gedaan door een creditering van uw oorspronkelijke betaalmethode.

d) Hoewel alle aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de inhoud van deze site, kan er af en toe een fout optreden en kunnen artikelen verkeerd geprijsd zijn. In dit geval zullen we ofwel: contact met u opnemen om te vragen of u de bestelling wilt annuleren, of gewoon de bestelling annuleren en u op de hoogte brengen. We zijn niet verplicht om goederen te leveren tegen de onjuiste prijs die het gevolg kunnen zijn van een bug in de Web Solution of veroorzaakt door een onbedoelde fout van de webredacteuren en de beheerder.

e) Als u kiest voor de gateway voor rechtstreekse betalingen om uw aankoop te voltooien, slaat de webwinkel uw creditcardgegevens op. Het is gecodeerd via de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Uw aankooptransactiegegevens worden slechts zolang bewaard als nodig is om uw aankooptransactie te voltooien. Nadat dit is voltooid, worden de gegevens over uw transactie verwijderd.

f) Alle directe betalingsgateways houden zich aan de standaarden die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken zoals Visa, Mastercard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen bij het veilig omgaan met creditcardinformatie door onze winkel en zijn serviceproviders.

g) We hebben de volledige betaling voor uw aankoop nodig en deze moet vóór verzending uit ons magazijn worden ontvangen. We behouden ons het recht voor om onze betaalmethoden zo indien nodig van tijd tot tijd te wijzigen en te herzien. Alle betalingen moeten worden gedaan in GBP-equivalent.

h) We behouden ons het recht voor om naar eigen goedkeuring elke bestelling of dienst te annuleren of te weigeren en onmiddellijke terugbetalingen worden gedaan als de betaling al is ontvangen. Redenen hiervoor kunnen voorraadniveaus zijn, of als Quality Control heeft besloten dat de goederen niet van de kwaliteit zijn om schipwaardig te zijn.

i) Wij behouden ons het recht voor om prijzen zonder kennisgeving aan te passen of kortingen van tijd tot tijd toe te passen terwijl een product wordt verzonden. Er kan geen prijsvergelijking zijn voor al onze producten en services bij derden of onze winkel op een ander tijdstip. De prijs die wij in rekening brengen, is alleen voor de goederen op het moment van aankoop.

6. LEVERING VAN PRODUCTEN

a) We regelen de levering van de producten die u bestelt volgens de methode en naar het adres dat u opgeeft in de check-outprocedure. De levertijd is echter niet essentieel voor het contract tussen ons.

b) Als u de producten niet in ontvangst neemt of geen afdoende leveringsinstructies verstrekt, kunnen we uw bestelling annuleren en de producten bewaren. In dit geval betalen we u de prijs van de producten terug, maar bent u wel nog steeds de eventuele verzendkosten verschuldigd.

c) Als er een fout of ander leveringsprobleem is met betrekking tot de bestelde producten, moet u ons binnen 14 dagen na de leveringsdatum schriftelijk op de hoogte stellen. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade als u dit niet doet.

d) Zorg ervoor dat de leveringsinformatie juist is en dat u andere vereisten heeft om de levering aan te nemen, laat het ons dan weten op het moment dat u de bestelling plaatst. Alle CleverBotanic zendingen worden via Royal Mail afgeleverd, tenzij anders vermeld. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertragingen die veroorzaakt zijn door een onjuiste adresinvoer of leveringsinformatie en wij behouden ons het recht voor extra verzendkosten in rekening te brengen als het oorspronkelijke opgegeven adres onjuist was. Wanneer een bestelling geannuleerd of vertraagd is vanwege leveringsproblemen, neemt CleverBotanics alle redelijke maatregelen om klanten te informeren en updates te geven waar nodig.

7.ANNULEREN VAN BESTELLINGEN

a) U kunt uw bestelling annuleren door ons op elk gewenst moment schriftelijk op de hoogte te stellen tot 14 dagen nadat uw producten zijn geleverd. De kennisgeving moet uw bestelnummer vermelden en de reden voor de annulering vermelden.

b) Als u uw bestelling annuleert nadat we de producten hebben verzonden, moet u de producten aan ons retourneren op het hierboven vermelde adres. De producten moeten in een redelijke staat en op eigen kosten worden geretourneerd. We raden het gebruik van een service voor opgenomen bezorging aan.

c) U kunt uw bestelling niet meer annuleren nadat u de productcontainers heeft geopend of de producten hebt gebruikt. Uw wettelijke rechten met betrekking tot de kwaliteit van die producten blijven echter onaangetast.

HET RESTITUTIEBELEID VOOR DE VERZENDING IN HET VK

Een veertien dagen restitutiebeleid is van toepassing op alle producten die we verkopen in onze webshop. Als u vindt dat het product dat u hebt ontvangen niet overeenkomt met de beschrijving, als de hoeveelheid onjuist is of als u andere problemen met het product vindt, neem dan uiterlijk 14 dagen na aankoop contact met ons op en breng ons op de hoogte met details over het product en het bestelnummer en een gedetailleerde beschrijving van het probleem. U kunt ons ook bereiken door ons contactformulier hier in te vullen. Zorg ervoor dat de originele verpakking waar mogelijk wordt gebruikt en dat de producten ongeopend zijn om voor terugbetaling in aanmerking te komen. Verzendkosten zijn niet-restitueerbaar. Als de terugbetaling wordt geaccepteerd, stuur dan de goederen binnen zeven dagen naar ons terug.

TERUGGAVEBELEID VOOR AANKOPEN OVERZEE

Alle bovenstaande voorwaarden zijn van toepassing op overzeese zendingen. We dekken echter niet de invoerrechten die u mogelijk hebt gemaakt of de verzendkosten. Wanneer een product wordt geretourneerd, moet het in de originele verpakking en ongeopend zijn om voor terugbetaling in aanmerking te komen. Verzendkosten zijn niet-restitueerbaar. Als de terugbetaling wordt geaccepteerd, stuur dan de goederen binnen 7 dagen naar ons terug.

8. ALGEMEEN

a) De producten die worden geadverteerd op de website / webshop / mobiele apps zijn bedoeld voor verkoop aan personen die handelen als consumenten en niet voor wederverkoop.

b) De Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 is niet van toepassing op een contract tussen ons, zodat er geen contractuele rechten aan derden worden verleend.

c) Elk contract tussen ons omvat deze algemene voorwaarden en valt onder de Engelse wetgeving. Als er een geschil is, hebben de Engelse rechtbanken exclusieve jurisdictie.